Desafia els teus límits lingüístics aquest juliol!

Curs Súper Intensiu d’anglès a Girona

A Eica, Escola d’Idiomas a Girona, el juliol és la teva oportunitat per desbloquejar un any de progrés. El nostre curs súper intensiu d’anglès, francès i alemany és una immersió lingüística real.

Anys d'experiència
+ 0
#someica

Avanç exponencial en un mes:

A Eica, desafiem la idea convencional del temps. El nostre curs súper intensiu et permet avançar en un mes el que normalment tardaries un any en altres llocs. Prepara’t per a un progrés que redefineix les teves expectatives.

Expertise
CLASSES INTENSIVES

Profunditat en les 4 Habilitats Lingüístiques

No ens conformem amb superficialitats. En el nostre curs, treballem en profunditat lectura, escriptura, escolta i parla. Cada sessió està dissenyada per maximitzar la teva comprensió i expressió del nou idioma.

Resultats que parlen per ells mateixos

Imagina el que podries aconseguir en un mes d'immersió total

A Eica et proporcionem resultats tangibles que parlaran per ells mateixos.
Prepara’t per a sorprendre amb el teu progrés!

Reprodueix vídeo

Joan F.

(Banca y finanzas)

Reprodueix vídeo

Ingrid H.

(Biotecnologia)

Reprodueix vídeo

Mario M.

(Biotecnologia)

Anna Pascual
Anna Pascual
01/03/2024
Centre molt ben organitzat i amb un equip de direcció/administració/docent professional i molt ben preparat. Gràcies per la vostra atenció.
Juan Barenys
Juan Barenys
29/02/2024
Acudí a EICA para preparar el examen de TOEFL con la profesora Michelle y tuve una experiencia muy buena! Michelle es muy buena profesora y el contacto con la escuela ha sido excelente y profesional en todo momento.
M3 Masso
M3 Masso
23/02/2024
Molt bona experiència al llarg dels anys. Els professors són molt aplicats i competents, i sempre hi ha un bon ambient a les aules, la qual cosa fa que l'aprenentatge sigui més agradable i dinàmic.
Mireia P Maya
Mireia P Maya
17/01/2024
Vaig estudiar-hi de petita i encara recordo tot el que vaig aprendre, a més, a part de treure'm el First Certificate vaig fer nous amics. Ara, com a directora de la productora Maya Films, he treballat per a ells i puc dir són un equip humà increïble, ple d'energia i molt professionals.
Martí Coma Casas
Martí Coma Casas
17/01/2024
Tota una experiència poder treballar amb la gent d’EICA Professionalitat, i un tracte humà excel.lent 100% recomanable
Noemí Navarro
Noemí Navarro
11/08/2023
És una acadèmia on es treballa contínuament per oferir tota mena de recursos i material actualitzat. Hi ha un seguiment de l'alumnat tant individual com personalitzat per acompanyar-lo al llarg del seu aprenentatge de l'idioma.
LIDIA CLEMENTE FULCARA
LIDIA CLEMENTE FULCARA
07/07/2023
9 cursos estudiant anglès a l’Eica, dels 7 als 16 anys amb el nivell Advance C1 aconseguit. Només ens queden paraules d’agraïment cap aquesta escola, han demostrat ser una acadèmia 10, tant a a nivell d’ensenyament com pel tracte rebut. Ens queda un gran record de l’escola en general, dels professors i d’administració. Un gran equip. Gràcies!
Rosa Garcia
Rosa Garcia
29/06/2023
Molt bona academia, el fan treballar, i es nota que aprenen molt. Estan molt pendents de l’alumne. Tant francés com anglés els professors estan molt qualificats. Fan per nivels, no per edat, i això es molt important Recomano 💯

Estiu per maximitzar

Amb Eica, no només aprens l’idioma; el vius, el domines.
Aprofita aquest mes intensiu i transforma’t per sempre!

Desafia els teus límits lingüístics aquest juliol!

Posat en contacte amb nosaltres avui per assegurar el teu lloc al nostre curs súper intensiu i prepara't per brillar amb el teu nivell d'anglès, francès o alemany!


Nivells

A1, A2, B1, B2, C1 i C2

Marc Europeu de Referència per a les Llengües (MECR)

Calendari:

Juliol

Horaris:

De dilluns a divendres:

9 – 12h o de 18 – 21h

Preu:

700 euros (A1-B1)
718 euros (B2-C2)

Material ja inclòs

© 2024 EICA Idiomes, Escola d’Idiomas a Girona