Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades
ResponsableESCOLA D’IDIOMES EICASA, SA – A08908386+ info. (1)
FinalitatGestionar la tramesa d’ informació demanada.+ info. (2)
LegitimacióConsentiment de l’ interessat+ info. (3)
DestinatarisEncarregats de tractament fora de la UE.+ info. (4)
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades.+ info. (5)

En emplenar els formularis disponibles es compromet a proporcionar-nos dades personals vàlides que permetin la gestió de la seva sol·licitud per part d’ESCOLA D’IDIOMES EICASA, SA i la seva correcta identificació.

Aquestes dades personals que ha de facilitar-nos són indispensables per a l’enviament de la informació sol·licitada.

L’ absència d’ aquestes dades o la seva inexactitud comportarà la impossibilitat de realitzar els serveis d’ informació.

Les dades facilitades s’emmagatzemen en un fitxer titularitat d’ESCOLA D’IDIOMES EICASA, SA. que compleix amb la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, LOPD i el nou Reglament 2016/649 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’Abril de 2016.

ESCOLA D’IDIOMES EICASA, SA es compromet a complir amb el deure de secret d’aquestes dades, així com a tractar-les amb confidencialitat, assumint les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tal com es recull en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

  • Responsable
Qui és el Responsable del tractament de les seves dades? Identitat:        ESCOLA D’IDIOMES EICASA, SA – A08908386 Dir. Postal:      CARRER EMILI GRAHIT 73, ENTRESÒL (17002- GIRONA) Correu: info@eica.cat Responsable de Protecció de Dades: Sergi Trull Contacte : info@eica.cat
  • Finalitat
Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?   L’informem que les dades personals que ens faciliti seran tractades en fitxers amb la finalitat de prestar els serveis i/o informació sol·licitades.   Per quant temps conservarem les seves dades?   Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es demani la supressió per l’ interessat.  
  • Legitimació
Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades? La base legal per al tractament de les seves dades és l’ acceptació del seu consentiment.
  • Destinataris
A quins destinataris es comunicaran les seves dades? ESCOLA D’ IDIOMES EICASA, SA no comunica dades internacionalment, ni té contractat cap servei de creació de perfils.
  • Drets
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?   Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.   En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en el qual únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions…   En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. ESCOLA D’ IDIOMES EICASA, SA deixarà de tractar les dades, llevat de motius legítims imperiosos, o l’ exercici o la defensa de possibles reclamacions.   Per fer ús dels seus drets, escrigui un correu al responsable de Protecció de Dades (apartat de Responsable del fitxer).  
  • Procedència
Com hem obtingut les seves dades? Les dades personals que tractem en ESCOLA D’ IDIOMES EICASA, SA procedeixen de: Formulari web i consulta personalitzada. No es tracten dades especialment protegides.