PARLEM CLAR

ho tenim clar

Aprens l’idioma. I deixes de traduir mentalment i t’oblides per sempre d’aquests incòmodes “eeeemmmm”.
Saps a què ens referim, veritat?

+ 0
Años de Experiencia
#someica

S'aprèn a parlar un altre idioma quan deixes de fer-ho de forma conscient i el domines de forma natural

Com quan parles el teu propi idioma. Per aconseguir-ho quan no és la teva llengua materna es requereix estructura, disciplina, pràctica i guia.

Una progressió lògica d’aprenentatge per anar de menys a més.

Ho tenim molt clar

És impossible dominar un nou idioma sense un sistema.

Per dominar un idioma cal fer-ho amb un mètode que entengui com funciona el cervell i s’adapti als seus tempos.

Un mètode que t’entreni en les 4 habilitats lingüístiques de forma lògica i progressiva i que ajudi a crear connexions fortes i duradores al cervell.

Per això, el millor per dominar un idioma és una escola, i no un curs.

Som Eica, escola d’ensenyament d’idiomes. Oferim una formació de molt alt rendiment a persones que volen destacar amb el seu nivell de comunicació en anglès, francès i alemany. El nostre sistema d’escolarització porta els nostres alumnes des de qualsevol nivell fins al nivell expert. I per això donem garantia de resultats demostrables i duradors.

EL MÈTODE EICA

El nostre mètode d'aprenentatge es basa en treballar a profunditat i de forma lògica i progressiva les 4 habilitats lingüístiques necessàries per dominar l'anglès, el francès o l'alemany.

Escoltar

El cervell ajusta el processament fonològic per adaptar-se als sons i patrons del nou idioma i aconseguir dominar la comprensió oral.

Parlar

Es treballa la pronunciació, l’entonació i la fluïdesa amb l’únic objectiu de guanyar confiança i naturalitat en parlar en anglès

Escriure

L’ adquisició de vocabulari és essencial per la lectura i escriptura en un nou idioma. Entrenem pautes per aprendre i recuperar les paraules, els seus significats i el seu ús en context.

Llegir

Es treballa la comprensió, processament i reconeixement de les regles gramaticals, la sintaxi i la coherència del text escrit fent que el cervell assimili intuïtivament com s’ organitzen les paraules i les frases en un text.

Casos d'èxit

Parlen els nostres alumnes

Reprodueix vídeo

Joan F.

(Banca i finances)

Reprodueix vídeo

Ingrid H.

(Biotecnologia)

Reprodueix vídeo

Mario M.

(Biotecnologia)

Des de 1978

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat