FAQ's Cursos d'alemany

Preguntes freqüents

Us oferim la possibilitat de dominar l’alemany en un entorn d’aprenentatge segur i amigable. Uneix-te a un dels nostres cursos d’alemany per a adults en grup i prepara’t per destacar amb la teva comunicació en alemany.

Els nostres cursos d'alemany comencen el primer dia d'octubre i acaben l'última setmana de juny

1 tarda a la setmana de 17.30-19:00 infants i adolescents

1 tarda a la setmana de 19:00-21:00 adults

A1 dilluns

A2 dilluns i dimecres

B1 dimarts i divendres

B2 dijous

Si, un cop realitzat la nostra prova de nivell et pots incorporar a un curs ja iniciat.

El preu dels cursos d'alemany és a partir de 95 euros al mes.

Informa't a secretària dels descomptes disponibles per a antics alumnes, famílies amb més d'un fill al centre, universitaris, Mossos d'Esquadra i Col·legi d'Infermeria.

Les quotes es poden pagar trimestralment o mensualment mitjançant domiciliació bancària o transferència.

Els cursos en grup tenen un horari fix d’octubre a juny i els cursos d’horari lliure no.

Els cursos en grup busquen avançar en bloc juntament amb els companys. Aquests grups estan organitzats per nivell i edat per afavorir la retroalimentació d'uns amb els altres sense que ningú es quedi enrere.

Els cursos d’horari lliure permeten que sigui l' alumne qui marqui el ritme de treballa i progrés segons la seva disponibilitat.

Per accedir a qualsevol dels nostres cursos és necessari realitzar la nostra prova de nivell i comprovar que realment pot realitzar i finalitzar el curs amb èxit.

Tots els nostres cursos estan organitzats per nivell partint d'un pla d'estudis estructurat en el temps. Saber des d’on parteix l' alumne ens permet oferir-li un assessorament personalitzat amb un calendari realista del seu procés formatiu.

Organitzar els grups per nivell permet als alumnes avançar en bloc sense que ningú quedi enrere.

Treballem en grups exclusius de 6-8 persones per garantir una atenció personalitzada per part del professor a cada alumne.

Tots els nostres professors són titulats universitaris i a més compten amb la certificació TEFL, obligatòria a la nostra escola per exercir com a professor.

El nivell dels nostres professors és nivell nadiu o C2, el més alt avui dia.

Si, n’hi ha 3.

El que no podem mesurar no ho podem millorar. Per això tenim avaluacions trimestrals que ens permeten veure el progrés dels nostres alumnes i decidir si cal recalcular el full de ruta cap al seu objectiu.

Els adults de la franja horària de 19.30-21:00, sí. Les classes són en directe via Teams.

Sí. A més, som centre acreditat per FUNDAE i ens encarreguem de gestionar tot el referent a les bonificacions dels nostres cursos.

No, només els certificats d'institucions oficials ho són.

En cas de necessitar certificar el teu nivell nosaltres et podem preparar per superar amb èxit les certificacions oficials. Consulta a secretaria o demana hora per oferir-te un assessorament personalitzat.

Des de 1978

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat per la prestigiosa Universitat de Cambridge
Open chat
Hola 👋
Et podem ajudar?