ESTUDIA A L'ESTRANGER

Explora el món amb EICA

A EICA, no només orientem els nostres estudiants cap a experiències internacionals; els impulsem a assolir els seus somnis. El nostre servei d’assessorament per a estudis a l’estranger va més enllà de les normes convencionals, treballant amb els estàndards més alts de la formació a nivell internacional.

Anys d'experiència
+ 0
Acadèmia d'anglès a Girona

Explora amb Confiança:

Amb EICA, no només tries una destinació; tries un camí cap al creixement personal i acadèmic. Treballem per oferir als nostres estudiants no només una educació de qualitat, sinó una experiència que transformarà les seves vides.

Formació amb enfocament
personal:

Ens preocupem profundament pel desenvolupament individual de cada estudiant i de les seves famílies. Més enllà de les aules, brindem una orientació personalitzada per assegurar que cada pas a l’estranger sigui una oportunitat de creixement integral.

Estàndards Internacionals d'Excel·lència:

A EICA, no només complim amb estàndards; els establim. Treballem en col·laboració amb institucions educatives de renom internacional per oferir programes que compleixen i superen les expectatives globals.

El teu Viatge Comença Aquí

Descobreix el món amb EICA, on l'educació i el creixement personal es troben a cada racó del planeta. Prepara't per a una experiència que va més enllà de les teves expectatives!

Des de 1978

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat per la prestigiosa Universitat de Cambridge
Open chat
Hola 👋
Et podem ajudar?