ESTUDIA A L'ESTRANGER

Explora el món amb EICA

A EICA, no només orientem els nostres estudiants cap a experiències internacionals; els impulsem a assolir els seus somnis. El nostre servei d’assessorament per a estudis a l’estranger va més enllà de les normes convencionals, treballant amb els estàndards més alts de la formació a nivell internacional.

+ 0
Anys d'experiència
Acadèmia d'anglès a Girona

Explora amb Confiança:

Amb EICA, no només tries una destinació; tries un camí cap al creixement personal i acadèmic. Treballem per oferir als nostres estudiants no només una educació de qualitat, sinó una experiència que transformarà les seves vides.

Formació amb enfocament
personal:

Ens preocupem profundament pel desenvolupament individual de cada estudiant i de les seves famílies. Més enllà de les aules, brindem una orientació personalitzada per assegurar que cada pas a l’estranger sigui una oportunitat de creixement integral.

Estàndards Internacionals d'Excel·lència:

A EICA, no només complim amb estàndards; els establim. Treballem en col·laboració amb institucions educatives de renom internacional per oferir programes que compleixen i superen les expectatives globals.

El teu Viatge Comença Aquí

Descobreix el món amb EICA, on l'educació i el creixement personal es troben a cada racó del planeta. Prepara't per a una experiència que va més enllà de les teves expectatives!

Des de 1978

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat