SERVEI PROVES DE NIVELL

Potencia l'èxit del teu equip: la nostra solució per avaluar nivells d'idiomes.

Al competitiu món empresarial, la comunicació efectiva és clau. A EICA, comprenem la importància de tenir un equip amb habilitats lingüístiques sòlides. Presentem el nostre exclusiu servei d’Avaluació de Nivells d’Idiomes, dissenyat perquè les empreses avaluïn si els empleats tenen el domini necessari per destacar en els seus rols.

Anys d'experiència
+ 0
Acadèmia d'anglès a Girona

Adaptat a les necessitats de la teva empresa

Oferim avaluacions personalitzades, tenint en compte les tasques específiques de cada lloc. Necessites habilitats tècniques en un segon idioma? Comunicació empresarial avançada? Nosaltres ens ajustem als teus requeriments.

Anàlisi Integral
de
Competències:

No és només un examen d’habilitats bàsiques. El nostre servei va més enllà, avaluant la lectura, escriptura, escolta i parla en contextos empresarials. Proporcionem una anàlisi detallada de les competències rellevants per a cada lloc.

Potencia l'Acompliment Empresarial:

Descobreix si el teu equip està equipat amb les habilitats lingüístiques necessàries per assolir objectius empresarials. La nostra avaluació no sols assenyala els nivells actuals, sinó que també destaca les àrees de millora per impulsar el rendiment general.

Solució clara per a decisions informades:

Elimina la incertesa en prendre decisions de personal. Amb el nostre servei, les empreses obtenen informació detallada sobre les capacitats lingüístiques dels empleats, facilitant la presa de decisions informades.

Transforma el teu Equip, transforma la teva Empresa:

A EICA, no només parlem de resultats; creem canvis significatius. Descobreix com el nostre servei d’avaluació de nivells d’idiomes pot ser la clau per portar la teva empresa al nivell següent.

Serveis de proves de nivell a Girona

Descobreix el potencial lingüístic del teu equip. Converteix la comunicació en el teu avantatge competitiu avui mateix!

Des de 1978

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat per la prestigiosa Universitat de Cambridge
Open chat
Hola 👋
Et podem ajudar?