PREPARACIÓ D'EXÀMENS OFICIALS

Tècnica que marca la diferència

A EICA, entenem que no n’hi ha prou de conèixer l’idioma, és vital dominar l’estratègia de l’examen. Oferim cursos especialitzats en tècniques d’examen, perquè comprenem que el teu èxit no només rau en l’idioma, sinó també en la teva habilitat per enfrontar el desafiament amb confiança.

Anys d'experiència
+ 0

Acadèmia d'anglès a Girona

Més que un Idioma: Tècniques d'examen especialitzades

No es tracta només de parlar-ne; es tracta de conquerir lexamen. Els nostres cursos se centren en tècniques especialitzades perquè no només enfrontis l’examen, sinó que ho superis amb destresa.

La importància d'un examen oficial

Quedar-se curt en un examen pot tenir conseqüències significatives: perdre una oportunitat laboral, quedar fora d’un màster o grau universitari, fins i tot afectar la possibilitat de passar una oposició. A EICA, comprenem que el teu èxit acadèmic i professional depèn de més que simplement saber un idioma.

Certificació i compromís personal

Obtenir una bona nota en un examen oficial no només certifica el teu nivell d’idioma, sinó que també demostra la teva responsabilitat i el teu compromís amb la teva formació i la teva comunicació. A EICA, et preparem per destacar no només en coneixements, sinó també en habilitats de presentació.

El teu Futur
als teus Mans

No deixeu que un examen sigui un obstacle. A EICA, us proporcionem les eines necessàries per enfrontar qualsevol desafiament d’examen oficial amb confiança. Domina la tècnica, domina el teu futur!

PREPARACIÓ D'EXÀMENS OFICIALS

A punt per superar els teus exàmens oficials amb confiança? Contacta'ns avui per descobrir com podem potenciar el teu èxit!
Des de 1978

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat per la prestigiosa Universitat de Cambridge
Open chat
Hola 👋
Et podem ajudar?