Classes intensives

Súper Intensiu de Juliol a EICA

A EICA, el juliol no és només un mes; és la teva oportunitat de desbloquejar un any de progrés lingüístic. El curs súper intensiu d’anglès, francès i alemany és més que una immersió, és una acceleració cap al domini de les 4 habilitats lingüístiques.

Avanç Exponencial
en un mes:

Profunditat
a les 4 Habilitats Lingüístiques:

Resultats que parlen per si mateixos:

Estiu de Domini Lingüístic:

A EICA, desafiem la idea convencional del temps. El nostre curs súper intensiu us portarà més enllà dels límits, permetent avançar en un mes el que normalment portaria un any en altres llocs. Prepara’t per a un progrés que redefineixi les teves expectatives.

No ens conformem amb superficialitats. Al nostre curs, treballem a profunditat en lectura, escriptura, escolta i parla. Cada sessió està dissenyada per maximitzar la vostra comprensió i expressió en l’idioma de la vostra elecció.

Imagina què podries aconseguir en un mes d’immersió total. A EICA, no només t’oferim coneixements; et brindem resultats tangibles que parlaran per ells mateixos. Prepara’t per sorprendre’t amb el teu propi progrés.

Aquest juliol tria l’estiu del teu domini lingüístic. Amb EICA, no només aprens un idioma; ho vius, ho domines. Aprofita aquest mes intensiu i transforma la teva habilitat lingüística per sempre!

Cursos intensius d'estiu a Girona

Desafia els teus límits lingüístics aquest juliol! Contacta'ns avui per assegurar el teu lloc al nostre curs súper intensiu i prepara't per brillar amb el teu nivell d'anglès, francès o alemany!

Nivells

A1, A2, B1, B2.1 y B2.2

B2, C1, C1.1, C1.2 y C2

Calendari:

Juliol

Horaris:

De dilluns a divendres

9 -12h o de 18 -21h

Des de 1978

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat

Una escola d'idiomes amb un sistema avalat per la prestigiosa Universitat de Cambridge
Open chat
Hola 👋
Et podem ajudar?