Maximitza la comunicació trilingüe dels teus fills!

Cursos d’anglès per nens a Girona

Maximitza els seus dots de comunicació trilingüe! Els nostres cursos per nens a partir de 8 anys els brinden una base sòlida de l’idioma per sempre.

Anys d'Experiencia​
+ 0
A PARTIR DE 8 ANYS

Descobreix els nostres cursos d'anglès per nens i nenes

A la nostra escola d’anglès a Girona, oferim cursos d’ampliació per infants a partir de 8 anys. El nostre enfocament tradicional fa que aprendre anglès sigui una experiència diferent del que estan acostumats.

Vine a Eica i maximitza els seus dots de comunicació trilingüe avui mateix.

Expertise
EL MÈTODE EICA

Maximitza els seus dots de comunicació trilingüe

Els professors dels nostres cursos d’anglès per nens a Girona fan que cada classe sigui educativa i entretinguda, preparant els infants per un futur ple d’oportunitats.

Resultats que parlen per ells mateixos

Parlen els nostres alumnes

A Eica et proporcionem resultats tangibles que parlaran per ells mateixos.
Prepara’t per a sorprendre amb el teu progrés!

Reprodueix vídeo

Joan F.

(Banca y finanzas)

Reprodueix vídeo

Ingrid H.

(Biotecnologia)

Reprodueix vídeo

Mario M.

(Biotecnologia)

Anna Pascual
Anna Pascual
01/03/2024
Centre molt ben organitzat i amb un equip de direcció/administració/docent professional i molt ben preparat. Gràcies per la vostra atenció.
Juan Barenys
Juan Barenys
29/02/2024
Acudí a EICA para preparar el examen de TOEFL con la profesora Michelle y tuve una experiencia muy buena! Michelle es muy buena profesora y el contacto con la escuela ha sido excelente y profesional en todo momento.
M3 Masso
M3 Masso
23/02/2024
Molt bona experiència al llarg dels anys. Els professors són molt aplicats i competents, i sempre hi ha un bon ambient a les aules, la qual cosa fa que l'aprenentatge sigui més agradable i dinàmic.
Mireia P Maya
Mireia P Maya
17/01/2024
Vaig estudiar-hi de petita i encara recordo tot el que vaig aprendre, a més, a part de treure'm el First Certificate vaig fer nous amics. Ara, com a directora de la productora Maya Films, he treballat per a ells i puc dir són un equip humà increïble, ple d'energia i molt professionals.
Martí Coma Casas
Martí Coma Casas
17/01/2024
Tota una experiència poder treballar amb la gent d’EICA Professionalitat, i un tracte humà excel.lent 100% recomanable
Noemí Navarro
Noemí Navarro
11/08/2023
És una acadèmia on es treballa contínuament per oferir tota mena de recursos i material actualitzat. Hi ha un seguiment de l'alumnat tant individual com personalitzat per acompanyar-lo al llarg del seu aprenentatge de l'idioma.
LIDIA CLEMENTE FULCARA
LIDIA CLEMENTE FULCARA
07/07/2023
9 cursos estudiant anglès a l’Eica, dels 7 als 16 anys amb el nivell Advance C1 aconseguit. Només ens queden paraules d’agraïment cap aquesta escola, han demostrat ser una acadèmia 10, tant a a nivell d’ensenyament com pel tracte rebut. Ens queda un gran record de l’escola en general, dels professors i d’administració. Un gran equip. Gràcies!
Rosa Garcia
Rosa Garcia
29/06/2023
Molt bona academia, el fan treballar, i es nota que aprenen molt. Estan molt pendents de l’alumne. Tant francés com anglés els professors estan molt qualificats. Fan per nivels, no per edat, i això es molt important Recomano 💯

CLASSES D'ANGLÈS PER NENS I NENES

Nivells

Children A, B y C

Calendari:

D’octubre a juny

3 h /setmana

Horaris:

Dilluns – Dimecres:
16:00 – 17:30
17:30 – 19:00

Dimarts – Dijous:
16:00 – 17:30
17:30 – 19:00

Divendres:
17:30 – 20:30

Preu:

88 € / mes

Endinsa’t en un món d'aprenentatge diferent a tot el que has vist fins ara! Registra el teu fill/a ara als nostres cursos d'anglès per Nens a Girona


© 2024 EICA Idiomes, Escola d’Idiomas a Girona